diumenge, 20 de febrer del 2011

Gana un vinilo con X4duros.comCAT - Des de www.x4duros.com ens tornen a donar l' oportunitat de participar a un concurs, l'objectiu és inspirar i compartir, que es com sol funcionar aquesta web, que a mi m' encanta!
Es tracta de penjar fotos de les vostres sales d' estar! Així ajudeu a agafar idees a l' altra gent!
Podeu participar fins dia 6 de març a les 12.00 de la nit.
Del 7 al 21 de març es podrà votar les millors fotos a través de x4duros, facebook i flickr, les més votades entraran a un sorteig on se li assignara un número del 0 al 9 i el que correspongui amb l' ultim numero del sorteig de la once del dia 22 de març sera el guanyador.
El premi es un vinil decoratiu de la tenda Vinyling: podeu escollir el model de la col·lecció Clàssic o Romàntic i està valorat entre 45 i 165 €.
El podeu començar a mirar a http://www.vinyling.com/

Per participar i on trobareu tota l' informació www.x4duros.com
Molta sort!!!

********
CAST - Desde www.x4duros.com nos vuelven a dar la oportunidad de participar a un concurso, el objetivo es inspirar y compartir, que es cómo suele funcionar esta web, que a mí me encanta!
Se trata de colgar fotos de vuestras salones! Así ayudáis a coger ideas a la otra gente!
Podéis participar hasta día 6 de marzo a las 12.00 de la noche.
Del 7 al 21 de marzo se podrá votar las mejores fotos a través de x4duros, facebook y flickr, las más votadas entrarán en un sorteo donde se le asignara un número del 0 al 9 y el que corresponda con el último numero del sorteo de la once del día 22 de marzo sera el ganador.
El premio es un vinilo decorativo de la tienda Vinyling: podéis escoger el modelo de la colección Clásico o Romántico y está valorado entre 45 y 165 €.
Lo podéis empezar a mirar en http://www.vinyling.com/

Para participar y dónde encontraréis toda la información www.x4duros.com
Mucha suerte!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Blogging tips